Sponsor

WPK/Westlandia

 

Westlandse Plantenkwekerij verenigingssponsor van Handbalvereniging WPK/Westlandia

 

In 2013 hebben Handbalvereniging Westlandia en de Westlandse Plantenkwekerij (WPK) een driejarige sponsorovereenkomst gesloten. De officiële verenigingsnaam werd daarmee ‘WPK/Westlandia’. Niet alleen de verenigingsnaam is gewijzigd, maar ook het jaarlijkse schooltoernooi en open handbaltoernooi zijn verbonden aan WPK.

Het bestuur is nog altijd bijzonder trots op het aantrekken van WPK als verenigingssponsor. Voorzitter Wim Zandvliet: “Ondanks de moeilijke economische tijden hebben wij WPK aan de vereniging weten te binden. De ondersteuning van WPK draagt bij aan onze doelen, waarbij wij leden de mogelijkheid bieden om handbalsport op hun eigen niveau te kunnen spelen.”

WPK/Westlandia is een vereniging waarbij de prestaties van de handbalsport hand in hand gaan met een gezellige sfeer. Juist deze combinatie maakt de vereniging uniek en geeft haar de plaats die zij verdient in de Westlandse handbalregio.

Erik en Eviek van der Arend, directie van WPK, zijn enthousiast over onze vereniging: “Onze dochters spelen handbal wij WPK/Westlandia en vanaf het begin voelden wij ons thuis bij de vereniging. Handbal is een fysieke en snelle sport, waar wij graag naar kijken. Ook zijn wij geraakt door alle mensen die vrijwillig veel tijd en energie in de verenging stoppen. Met onze bijdrage willen wij een steuntje in de rug van de vereniging en haar vrijwilligers geven.”

WPK heeft als hoofdactiviteit het leveren van uitgangsmateriaal voor de professionele groenteteelt in Europa. Denk hierbij aan warme groenteplanten, koolplanten en potplanten.

 

7 mei 2016
WPK sponsort handbalvereniging WPK/Westlandia voor 3 extra jaren!

In 2013 hebben Handbalvereniging Westlandia en WPK een driejarige sponsorovereenkomst gesloten, waarmee de officiële verenigingsnaam veranderde in ‘WPK/Westlandia’. Niet alleen de verenigingsnaam is gewijzigd, maar ook het jaarlijkse schooltoernooi en open handbaltoernooi zijn verbonden aan WPK. Afgelopen week heeft WPK besloten om het contract als naamsponsor met drie extra jaren te verlengen.

“Wij zijn erg blij met het vertrouwen van WPK,” aldus het bestuur van de club. De ondersteuning van WPK draagt bij aan de doelen van de vereniging, waarbij leden de mogelijkheid krijgen om de handbalsport op hun eigen niveau te kunnen spelen.