Team van de Week

WPK/Westlandia

Het team van de week zijn is leuk!

Ook dit jaar hebben de dames en heren 1 jullie support weer hard nodig. Beide willen ze weer de beste wedstrijden neerzetten voor volle tribunes. Dit jaar is het meestal zo geregeld dat de heren 1 achter de dames 1 aan spelen. Dus dat worden mooie zaterdagavonden in De Pijl. Iedere wedstrijd is er ook een Team van de Week. Er staat dan een jeugdteam in de spotlight en zij mogen mee oplopen met hun helden. Zorg dat je met heel je team aanwezig bent, dan gaan we met z’n alle een mooi seizoen beleven!

Tot snel bij de dames en heren 1!

 

Het team van de week moet een kwartier voor het begin van de wedstrijd in De Pijl zijn. Jullie worden daar welkom geheten door de begeleidster of een speelster van het eerste team.

Omgekleed, in volledige handbaloutfit, mogen jullie de zaal in. Daar beginnen jullie aan de warming-up. Als iedereen warm is, begint de wedstrijd. De teams worden voorgesteld aan het publiek, jullie ook!

Om het goede voorbeeld te geven, wordt er door het team van de week een aanval op de tegenstander uitgevoerd. Natuurlijk willen jullie scoren om WPK/Westlandia op weg te helpen. Hierna gaan jullie vooraan op de tribune zitten. Daar moedigen jullie met luid gejuich en veel herrie WPK/Westlandia aan. Neem dus toeters en ratels mee!

Foto’s nemen mag natuurlijk ook, als jullie dat willen.

Let op: Denk dus aan handbalkleding, pennen, toeters en ratels!

Veel plezier!!