Trainingsschema
Trainingsgroepen najaar en zaal

WPK/Westlandia

 

Na afgelopen gekke seizoen zijn er helaas meer functies vrij gekomen dan in andere jaren. Een aantal functies zijn al opgevuld, maar een aantal ook nog niet. Een overzicht van de vacatures is te vinden op https://westlandia.nl/vacature/. Wil jij een vacature opvullen? Of heb je de gouden tip? Super! Mail deze dan naar jeugd@westlandia.nl. Laten we er samen voor zorgen dat alle trainingsgroepen bemand worden!

Net als altijd gaan we ook dit jaar vanaf april 1x/week in de nieuwe leeftijdscategorieën trainen, zodat we alvast aan de nieuwe groepen en trainers kunnen wennen. Door het grote aantal afgelaste wedstrijden in de winter is het zaalseizoen met een aantal wedstrijden verlengd. De meeste teams zullen een groot deel van deze zaalcompetitie wedstrijden op het buitenveld gaan spelen, waardoor de meeste teams vanaf 4 april volledig op het veld gaan trainen.

Namens het Bestuur,
Anouk Zwinkels, Jeugdvoorzitter WPK/Westlandia

Het zaalseizoen

In het zaalseizoen spelen wij de wedstrijden in Sportcentrum De Pijl in Naaldwijk. Hier proberen we ook alle teams te laten trainen. Wegens ruimtegebrek trainen we ook in de Sosefhal en in de Balleringhal. Alle informatie over deze locaties is hieronder te lezen.

Sportcentrum De Pijl
Bachlaan 1
2671 TJ Naaldwijk
Telefoon: 0174-629456

Sporthal Sosefhal
Strijphorst 2
2675 WN Honselersdijk
Telefoon: 0174-626272

RKVV Westlandia Balleringhal
De Hoge Bomen 4
2671 NZ Naaldwijk
Telefoon: 0174-631064

Het buitenseizoen

In het buitenseizoen spelen wij de wedstrijden op de buitenvelden van WPK/Westlandia op het sportpark De Hoge Bomen. Op deze twee velden trainen de teams die buitencompetitie spelen ook. De informatie over deze locatie is hieronder te lezen.

Sportpark De Hoge Bomen
De Hoge Bomen 1a
2671 NZ Naaldwijk
06-28587085