BestuursPraatje

WPK/Westlandia

 

BestuursPraatje van de Voorzitter WPK/Westlandia

Bestuurspraatje juli 2019

BestuursPraatje WPK/Westlandia BestuursPraatje van de Voorzitter WPK/Westlandia Bestuurspraatje juli 2019 In het laatste bestuurspraatje van het seizoen 2018-2019 willen we kijken wat er de laatste tijd plaats heeft gevonden en waar...

Lees meer

Bestuurspraatje mei 2019

In het bestuurspraatje brengen we de vereniging op de hoogte wat er speelt binnen de vereniging. Dit keer willen we kijken wat er staat te gebeuren met betrekking tot de nieuwe teamindeling, welke technische vacatures we nog hebben binnen de vereniging en welke activiteiten er dit seizoen nog op de rol staan. Daarnaast kijken we al met een klein oog naar het nieuwe seizoen 2019/2020. 

Lees meer

Bestuurspraatje maart 2019

BestuursPraatje WPK/Westlandia BestuursPraatje van de Voorzitter WPK/Westlandia Bestuurspraatje maart 2019 In het bestuurspraatje brengen we de vereniging op de hoogte wat er speelt binnen de vereniging. Dit keer willen we kijken...

Lees meer

Bestuurspraatje Nr. 03 februari 2019

In dit bestuurspraatje willen wij alle leden van WPK/Westlandia op de hoogte brengen wat er allemaal speelt binnen de vereniging.

In het vorige bestuurspraatje gaven we aan dat we als bestuur kunnen we zeggen dat we heel blij zijn dat Peter Wielaart de positie van voorzitter in wil vullen. Samen met Peter willen we WPK/Westlandia een betere structuur geven en zorgen dat de communicatie beter loopt binnen de vereniging

Lees meer

Bestuurspraatje Nr. 02 december 2018

In dit bestuurspraatje willen wij alle leden van WPK/Westlandia op de hoogte brengen wat er allemaal speelt binnen de vereniging.

Nieuwe voorzitter
Zoals iedereen weet heeft Johan Maarschalkerweerd helaas het besluit genomen om vroegtijdig te stoppen als voorzitter. Gelukkig hebben we al een nieuwe voorzitter kunnen vinden

Lees meer

Bestuurspraatje Nr. 01 oktober 2018

In dit bestuurspraatje vind je o.a. het begin van het zaalseizoen, gegevens wijzigen in sportlink, wet AVG, spelregelbewijs halen via handbalmasterz, de leveringsplicht scheidsrechters.

Lees meer

Bestuurspraatje Nr. 07 juli 2018

Beste leden, ouders van leden en andere belangstellende,
Het handbalseizoen zit er nu echt op. De afgelopen periode zijn er nog diverse leuke activiteiten georganiseerd door de diverse vrijwilligers.

Lees meer

Bestuurspraatje Nr. 06 mei 2018

Beste leden, ouders van leden en andere belangstellende,

Het handbalseizoen zit er weer bijna op.
Voordat dit zover is krijgen we nog een aantal leuke activiteiten, waarover u in deze nieuwsbrief en op de site de komende tijd meer over kunt lezen.

Clinic Jeugd
Op zaterdag 2 juni is de jaarlijkse clinic jeugd, dit keer niet zoals andere jaren in sporthal De Pijl, hier was dit seizoen geen zaalruimte voor, maar op onze buitenvelden op Sportpark De Hoge Bomen.

Lees meer

Bestuurspraatje nr. 05 april 2018

Het zaalseizoen zit er weer op. Op het moment van schrijven moet er nog een wedstrijd gespeeld worden, Dames 3 speelt op vrijdag 13 april om 19 uur bij Dios de finale van de Jan Alma Cup. Voor de rest zijn alle teams in de zaal klaar. Heren 1 is kampioen geworden in de hoofdklasse, wij feliciteren de heren en hun coach met dit fantastische resultaat. Het bleef tot het eind een nek aan nek race met Helius,

Lees meer

Bestuurspraatje nr. 04 maart 2018

Beste leden, ouders van leden en andere belangstellende,
Er is de afgelopen periode weer een hoop gebeurt binnen WPK/Westlandia.
En ook de komende periode staat er weer een hoop te gebeuren, een aantal hiervan zal ik in dit bestuurspraatje behandelen.

Lees meer