Club van 50

WPK/Westlandia

Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50?

Voor veel mensen die WPK/Westlandia een warm hart toedragen is het sponsoren van bijvoorbeeld een elftal of een reclamebord een te kostbare zaak. Om toch de mogelijkheid te bieden om, op vrijwillige basis, een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is de Club van 50 in het leven geroepen. Het primaire doel van de Club van 50 is het genereren van extra inkomsten voor WPK/Westlandia.

Inkomsten die vervolgens worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting van WPK/Westlandia betaald kunnen worden. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd, het opknappen van de accommodatie en uiteraard vele andere doeleinden.

Wie kunnen er lid worden van de Club van 50?

Uiteraard leden, oud-leden, donateurs en vrijwilligers van WPK/Westlandia, maar ook (groot)ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die WPK/Westlandia een warm hart toedraagt.

Wat kost het lidmaatschap?

De contributie bedraagt € 50,- per jaar.

Wat krijgt u hiervoor terug?

Veel waardering en sympathie vanuit de vereniging.
Vermelding van uw naam op een bord in de kantine en op de website van WPK/Westlandia.
(anonieme leden, zonder vermelding van naam, zijn uiteraard ook welkom). Gratis seizoenskaart tot betaalde competitie thuiswestrijden Dames 1 (geen bekerwedstrijden).

Hoe kunt u lid worden?

Door een inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij een van de leden van de sponsorcommissie of te mailen naar:  sponsor@westlandia.nl