Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

WPK/Westlandia Open Handbal Toernooi

HET OPEN HANDBAL TOERNOOI GAAT DOOR! Vanwege de vroege vakantie, lange competitie en het varend corso zijn wij genoodzaakt om het toernooi een keer op vrijdag te organiseren. Maar wat zijn we blij dat het dit jaar weer door kan gaan! Jullie zijn er toch ook wel bij op vrijdag 24 juni 2022?

 

Hier alvast een aftekenlijstje voor de komende weken (voor als je de rest van het bericht te lang vindt om te lezen 😉 )

  • Zet het WPK/Westlandia Open Handbal Toernooi in de agenda, vrijdag 24 juni 2022!
  • Zoek een team bij elkaar, zodat de sterspelers niet al in een ander team meedoen
  • Ga samen trainen (voor het toernooi of voor het feest, dat laten we aan jullie)
  • Schrijf je alvast in, zo weet je zeker dat je mee kan doen (toernooi@westlandia.nl)

En voor de mensen die iets meer uitleg nodig hebben…

Vrijdag 24 juni 2022 is het weer zover, tijd om te handballen en te feesten! Het WPK/Westlandia Open Handbal Toernooi zal die dag starten rond 18:00 uur en de finale hopen we voor 21:00 uur te spelen. We organiseren naast de wedstrijden een grote barbecue en aansluitend zal er een feest gehouden worden.

 

Bel al je vrienden, familie en collega’s op om mee te doen aan het toernooi en zo een team samen te stellen. We proberen onder andere een hokkenpoule, een bedrijvenpoule en een topsporterspoule te maken. Zodat jullie altijd leuke en gewaagde tegenstanders hebben. De inschrijfkosten zijn 30 euro per team (te betalen bij het aanmelden van het team op 24 juni). Aanmelden kan met een reactie op deze mail of een apart mailtje naar toernooi@westlandia.nl. Vermeld daarbij je teamnaam en het niveau van jullie team. Let op dat er in het team sowieso iemand van het andere geslacht aanwezig moet zijn.

 

De deadline voor de inschrijvingen van het WPK/Westlandia Open Handbal Toernooi staat op 13 juni 2022. Dan kunnen wij zorgen dat jullie een week van tevoren het wedstrijdschema ontvangen. 

 

We gaan er hoe dan ook weer een feestje van maken! Zijn jullie erbij?