Nieuwsberichten

WPK/Westlandia

INSCHRIJVING HANDBALKAMP 2021

Beste kinderen en ouder(s)/ verzorger(s),

Vorig jaar is zoals zoveel evenementen ook het handbalkamp helaas niet doorgegaan. Voor komend jaar hebben we geen 100% zekerheid of alles al mag, maar wij hebben goede hoop dat er in de zomer weer een kamp mogelijk is. Wij zijn verheugd om te vermelden dat wij voor dit jaar weer een kamphuis geboekt hebben!

We zullen van 18 juli tot en met 24 juli verblijven in Kampeerboerderij ‘De Haverkamp’ in Hengelo (Gelderland). Het thema van dit jaar is nog een verrassing. Maar het belooft weer een onvergetelijke week te worden!

Je kunt je inschrijven tot en met uiterlijk zondag 25 april. De gegevens die ingevuld moeten worden, gebruiken wij uitsluitend voor het handbalkamp 2021. De gegevens van de ouder/verzorger worden gebruikt om je op de hoogte te houden over de inschrijving, de betaling en andere informatie, zowel voorafgaand als tijdens het kamp.

Er zal voorafgaand aan het kamp een ouderavond ingepland worden voor alle ouder(s)/verzorger(s) van kinderen die meegaan op kamp. Tijdens deze ouderavond kunt u de leiding leren kennen welke mee gaan op kamp, krijgt u te horen wat we op het kamp gaan doen en kunt u de kokkies ontmoeten. De kokkies zorgen tijdens het kamp voor het eten en zijn van de EHBO en eventueel medicijngebruik van de kinderen.

Lijkt het wat om als kokkie mee te gaan op kamp? Dat kan! Er is een vacature hiervoor. Neem contact op met Lennart of Mandy voor meer informatie.

Mocht je vragen hebben over het handbalkamp, of wil je voorafgaand aan de afschrijving meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Mandy Zwinkels.

Wie mogen er mee op kamp?

Het kamp is voor de B-, C-, D- en E-jeugd.

Waar gaan we heen?

Dit jaar gaan we naar kampeerboerderij ‘De Haverkamp’ in Hengelo.

Wanneer gaan we / komen we terug?

We vertrekken zondag 18 juli en komen zaterdag 24 juli weer terug.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen €170,- per kind voor de hele week.

Mochten er nog vragen zijn of wilt u meer weten? Dan kunt u terecht bij:

Mandy Zwinkels  (06 – 13867458)                                    Lennart Bol (06 – 27566813)

mandy.zwinkels@westlandia.nl                                       lennart.bol@westlandia.nl

Wij hebben er onwijs veel zin in!

Klik hier voor het inschrijfformulier 

Namens het leidingteam,

Lennart Bol & Mandy Zwinkels