zaterdag 3 februari start de inschrijving voor het handbalkamp

zaterdag 3 februari start de inschrijving voor het handbalkamp

Aanstaande zaterdag 3 februari start de inschrijving voor het handbalkamp bij de wedstrijd van Dames 1 en Heren 1.

Beste kinderen en ouder(s)/ verzorger(s),

Ook deze zomervakantie gaan we weer op kamp met WPK/Westlandia! Dit jaar gaan we naar Kampeerboerderij ‘Land van Kleef’ in Loon Op Zand (Noord-Brabant). De inschrijvingsformulieren kunnen vanaf en bij voorkeur inge-leverd worden bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 op zaterdag 3 februari. Tot uiterlijk dinsdag 6 maart 18.00 uur kun je een volledig ingevuld formulier, inclusief kopie van de verzekeringspas, mailen naar Cissy of Tim (zie onderaan voor e-mailadres).

Ook dit jaar heeft de kampeerboerderij een limiet voor het aantal personen dat er kan verblijven, echter denken wij dat we dit limiet niet zullen halen. Mochten er toch meer kinderen mee willen op kamp dan de limiet, dan zullen wij de jongste jeugd die voor het eerst mee gaan op kamp helaas moeten teleurstellen. De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 6 maart 18.00 uur. Kort daarop zullen wij een e-mail sturen met de bevestiging dat jullie mee gaan op kamp. Let op dat je een geldig e-mailadres invult!

Let erop dat je een kopie van de verzekeringspas bijsluit. Wij hebben deze nodig in het geval van een calamiteit. Als er op deze pas geen BSN nummer staat, deze er dan graag bijschrijven. Inschrijvingen zonder kopie zullen niet geaccepteerd worden!

Wie mogen er mee op kamp?
Het kamp is voor de B-, C-, D- en E-jeugd.

Waar gaan we heen?
Dit jaar gaan we naar kampeerboerderij ‘Land van Kleef’ in Loon Op Zand.

Wanneer gaan we / komen we terug ?
We vertrekken zondag 15 juli en komen zaterdag 21 juli weer terug.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen €165,-

Mochten er nog vragen zijn of wilt u meer weten? Dan kunt u terecht bij:

Cissy Zandvliet (06 -29409910) cis_zand@hotmail.com
Tim Zuyderwijk (06 -24929145) timzuyderwijk@live.nl

Inschrijfformulier kamp