WPK/Westlandia steekt scheidsrechters in het nieuw

WPK/Westlandia steekt scheidsrechters in het nieuw

WPK/Westlandia steekt scheidsrechters in het nieuw

Naaldwijk, De verenigingsscheidsrechters en spelbegeleiders van handbalvereniging WPK/Westlandia hebben deze week een volledig nieuw scheidsrechterstenue mogen ontvangen.

In het kader van de week van de scheidsrechters was er op 10 oktober een bijeenkomst van scheidsrechters en spelbegeleiders bij handbalvereniging WPK/Westlandia, waarbij de scheidsrechters uitgebreid in het zonnetje zijn gezet. De ruim 30! scheidsrechters en spelbegeleiders kregen een volledig nieuw tenue, een mooie bos bloemen en natuurlijk alle dank voor hun bijdrage aan de handbalsport voor het leiden van wedstrijden bij het NHV en bij WPK/Westlandia in het bijzonder.

Door de mooie hoeveelheid teams spelend bij WPK/Westlandia zal de vereniging gedurende de competitie maar liefst 9 scheidsrechters leveren voor het leiden van wedstrijden aangewezen door het NHV. Daarnaast moeten natuurlijk ook alle thuiswedstrijden binnen de vereniging gefloten worden, waarbij zowel gediplomeerde scheidsrechters nodig zijn voor de hogere competitieteams, maar ook toegewijde spelbegeleiders die de jongste F-jes begeleiden op hun eerste echte handbalwedstrijd.

Door jarenlange begeleiding, het enthousiasmeren en opleiden heeft WPK Westlandia een goede groep scheidsrechters en spelbegeleiders met de juiste diploma’s kunnen samenstellen, terwijl een nieuwe groep deze maand start met de opleiding. De opleiding van de scheidsrechters is in handen van Jos Reincke, Wim Zandvliet en Wiliam van den Ende voormalig Eredivisie scheidsrechter allen zeer bekende namen binnen de handbalsport, het NHV en WPK/Westlandia.

Door het werven van sponsoren is ook financieel de ruimte ontstaan om de scheidsrechters in het nieuw te steken. HEMI winkelinrichting en Hypotheek Compleet uit Naaldwijk worden hartelijk bedankt!

Willen jullie ook handballen of fluiten bij Westlandia: zie www.westlandia.nl.