Steun WPK/Westlandia met jou online aankopen

Steun WPK/Westlandia met jou online aankopen
sponsorkliksite

Online Shoppen? Voortaan via www.Westlandia.nl

Shop je soms of misschien wel regelmatig online? Dan hebben we een verzoek aan je, waar je indirect zelf, maar met name WPK/Westlandia, beter van wordt. Want het is mogelijk om met je online inkopen WPK/Westlandia te sponsoren.

Voor de Inkoopprijs maakt het niets uit, die is en blijft hetzelfde, ook eventuele kortings- of tegoed- bonnen kunnen gewoon gebruikt worden. Verschil is dat WPK/Westlandia een percentage of een vast gesteld bedrag per aankoop ontvangt. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Denk nu niet dat het hier om kleine onlineshops betreft. Nee, we praten hier over Bol.com, NikeStore, Dinnersite, CoolBlue, Wehkanp, Thuisbezorgd.nl, Hema, Zalando, Hunkemöller, C&A, KLM, Vodafone, etc, TEVEEL om ze allemaal op te noemen!

Wat moet je doen?

Heel simpel! Ben je van plan iets online aan te schaffen, ga dan even langs www.Westlandia.nl en klik op de banner van Sponsorkliks Je vindt deze op de homepagina rechtsonder de evenementen agenda, vervolgens ga je naar een speciaal voor WPK/Westlandia ingerichte SponsorKliks-pagina waar je je inkopen kunt doen.

Alvast bedankt voor je sponsorbijdrage!