Sponsors in de Spotlight

Welkom bij onze nieuwe rubriek ‘Sponsors in de Spotlight’

Zoals een ieder wel weet, bestaat een organisatie of vereniging als de onze, mede door toedoen van haar betrokken leden (incl. vrienden en familie/ouders) en de vele enthousiaste vrijwilligers!

Verder zijn uiteraard de gebruikelijke contributie en financiële initiatieven, zoals de Club van 50,   van groot belang voor de financiële gezondheid van dergelijke verenigingen!

Toch zijn deze middelen (vaak) niet altijd toereikend en dus zijn met name de (externe) sponsoren van grote waarde om te zorgen dat de (jeugd-) leden/speler(-tje)s en begeleiders/trainers jaar in jaar uit in mooie tenues en bijv. trainingspakken gestoken kunnen worden.

Maar wie zijn die sponsoren, waarom kiezen ze er voor om een vereniging als WPK/Westlandia te sponsoren, maar belangrijker nog, wie zijn de mensen achter dat bedrijf of die instelling en wat doen ze?

Om (deels) antwoord te geven op die vragen, hebben we deze nieuwe rubriek in het leven geroepen. Hier krijgen ze kort de gelegenheid zichzelf en hun bedrijf voor te stellen en tevens hun motivatie.

Met vriendelijke groeten,

Sponsorcommissie WPK/Westlandia

Ook graag ‘in de Spotlight’?

Neem contact op via:  Sponsor@westlandia.nl

 

oudehoeve

Sponsor in de spotlight. Deze keer is dit De Oude Hoeve. De Oude Hoeve is een één mans bedrijf. (ZZP). Het is een bedrijf waar de kwaliteit van het werk voorop staat.

Mensen maken een bedrijf. Wie bent u en waarom sponsort u WPK/Westlandia?
Ik ben Ger van Adrichem, 56 jaar. Ik ben mijn werkzame leven begonnen in de glastuinbouw, ben ook zelf tuinder geweest. Nadat ik mijn bedrijf gedwongen moest verkopen heb ik van mijn hobby’s mijn beroep gemaakt.
Voor de handbal ben ik lid van de onderhoudscommissie, ik ben daar lid van geworden nadat ik een aandeel heb gehad in het bouwen van de bar in de kantine. Ook heb ik vorig jaar de kozijnen van de kantine geschilderd, en dit jaar de groene bankjes en de vloer voor de bar.
Mijn vrouw is scheidsrechter, lid van de kantine commissie en kok van het handbalkamp, dus ook daar verleen ik hand en spandiensten.ger van adrichem

Wat zijn de drie belangrijkste producten of diensten van De Oude Hoeve?
De meeste tijd doe ik schilderwerk aan huizen, daarbij ook houtrotreparatie aan kozijnen.
Verder bouw ik ook veranda’s e.d.
Ook voor meubelstukken op maat gemaakt kunt u bij De Oude Hoeve terecht.

Waar is De Oude Hoeve gevestigd?
Het bedrijf is gevestigd aan de Noordlierweg 22A in De Lier

Wat heeft uw aangezet om onze vereniging te sponsoren?
WPK/Westlandia handbal is een gezellige club, mijn drie kinderen spelen daar en dan doe ik graag wat extra.

Waarom zouden onze leden juist voor uw bedrijf moeten kiezen?
Omdat de kwaliteit van het werk voorop staat, kunnen de leden ervan uitgaan dat als het werk door De Oude Hoeve wordt uitgevoerd, het werk ook goed is.

Met wie kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?
Ger van Adrichem
Tel 0630735671
Mail: ger@deoudehoeve.com
Site www.deoudehoeve.com