Kledingsponsorcontract loopt af in 2019

Kledingsponsorcontract loopt af in 2019

Kledingsponsorcontract loopt af in 2019

Het lijkt ver vooruit, maar het bestuur is zich aan het voorbereiden voor het seizoen 2018/2019, wanneer het huidige kledingsponsorcontract afloopt met Arriba Sport. Allereerst willen we melden dat we bijzonder tevreden zijn over de samenwerking met Arriba, en verwelkomen dan ook de verhuizing van Arriba per 1 december naar Hovenierstraat 29
2671 DB in Naaldwijk, zodat de lijnen nog korter worden.

Maar we willen ook goed geïnformeerd zijn voordat we overgaan op een nieuw contract. Dit geeft namelijk de mogelijkheid om de huidige kledinglijn en de bestaande afspraken eens goed te evalueren en eventueel aan te passen. Ook lijkt dit een goed moment om bijvoorbeeld met een webwinkel aan de slag te gaan. Dit natuurlijk in goed overleg met de sponsorcommissie en andere belanghebbenden binnen de vereniging.

Als vereniging gaan we natuurlijk aan de slag met dit onderwerp. En dat doen we graag samen met de (ouders van de) leden. Zelf zien we graag een groepje van rond de 5 personen met vertegenwoordiging van alle leden (van Dames/Heren/selectie/recreanten/ouders van jeugdleden) Mocht je op hierin graag een bijdrage willen leveren, neem binnen 2 weken contact op met Arjan van der Laan (06-30737601).