Groen en Gezellig

Groen en Gezellig

Groen en Gezellig

‘’Groen en Gezellig’’ Dit is waar WPK/Westlandia voor staat en waar we als club trots op kunnen zijn. Dit jaar hebben we het geluk dat Dames 1 en Heren 1 hun thuiswedstrijden op dezelfde avond spelen. De dames spelen rond de klok van 19:00 uur en de heren zullen rond 21:00 uur spelen.
Twee wedstrijden en een volle tribune is al heel gezellig, maar 1 keer per maand zal het nog een stukje gezelliger worden!

Elke maand zal er een derde helft worden georganiseerd. De derde helft is een feest met elke maand een ander thema. Tijdens deze avond kunnen consumpties worden afrekent met munten die tijdens de rust- en na de wedstrijd van de heren worden verkocht door speelsters uit de damesselectie. Een deel van deze omzet is voor de vereniging.

De eerste twee derde helften waren een groot succes. Tot in de laten uurtjes werd en feest gevierd. We hopen dat het feest steeds een stukje groter wordt. Het feest is zeker niet alleen voor de selectie bedoeld. We hopen er samen met alle teams/supporters/scheidsrechters/(gezellige)tegenstanders mooie avonden van te kunnen maken!!

Heb je een gouden tip om de derde helften nog leuker te maken of om deze verder uit te breiden. Neem dan contact op met mandyzinkels@hotmail.com

Zet de volgende datum in jullie agenda:
• Zaterdag 16 december
• Zaterdag 6 januari
• Zaterdag 3 februari
• Zaterdag 24 maart
Via deze weg bedanken wij de organisatie, Bart de Snaijer, Mandy Zwinkels en alle vrijwilligers die achter de schermen ook een handje mee helpen!
We zien jullie graag de 16e en denk alvast maar na welke plaatjes jullie willen horen…
Jullie vragen, zij draaien!

Groetjes van de dames- en herenselectie